Niet zomaar een dag
Door: Harry
18 Augustus 2019 | Canada, Victoria
De tweede helft van de middag gaan we naar huis. Al vast een beetje voorbereiden voor morgen. De was doen, al vast wat spullen uit de kasten en de koffers globaal vullen. Thuis een broodje gegeten en tot slot nog even het bruisend centrum van Victoria in om afscheid te nemen van al dat moois. Een wat dubbel gevoel. Het verlaten van Victoria en het huis waar we weer 10 dagen hebben gewoond maar ook het vooruitzicht op nieuwe belevenissen in weer een geheel andere situatie. Nog even een drankje en een paar ideeën voor morgen (o.a. Op tijd een ontbijtje halen in Sidney) en dan afsluiten en slapen.
19 Augustus 2019 - 05:14
Louise Den Besten:
Het ziet er allemaal weer prachtig uit! En die auto's.... Lief , dat jullie nog aan Guus hebben gedacht,hoor. Ondanks alles, was het hier gisteren weer een gezellige dag met allerlei visite. Dat doet me goed.
Lieve mensen, weer een fijne dag gewenst en ik kijk uit naar het vervolg. Liefs uit Noordbroek.