Op Chique. - Reisverslag uit Victoria, Canada van Familieroor2019 - WaarBenJij.nu Op Chique. - Reisverslag uit Victoria, Canada van Familieroor2019 - WaarBenJij.nu

Op Chique.

Door: Harry

Blijf op de hoogte en volg

13 Augustus 2019 | Canada, Victoria

Vanmorgen zijn we na het ontbijt naar een onderdelen winkel gegaan en hebben een contactslot gekocht. Daarna zijn we naar de slotenmaker gegaan om het slot passend te krijgen voor de originele sleutel. Rond 10.30 uur zijn we met z’n allen naar May Fair gegaan om te shoppen. Rond 12.00 uur hebben we een hapje gehaald om nog 15.00 uur te kunnen halen.
Aan de noordkant van Victoria ligt Mount Douglas met het park dat dezelfde naam draagt. Het is het hoogste punt van de stad. We zijn de berg op geweest en hebben van het uitzicht genoten.
Inmiddels is het tijd geworden om richting The Fairmont Empress te gaan. We zijn er op gekleed maar bepaald niet op het warme weer. Toch genieten we van die keuze die we in deze hebben gemaakt. Om 15.00 uur hebben we ons bij de tearoom gemeld en worden we naar onze plaatsen begeleid. Een mooie plek centraal in de ruimte. We krijgen instructie over de diverse thee soorten. Ieder maakt z’n keuze en de tafel wordt steeds voller. Het ziet er allemaal goed uit en het smaakt nog beter. Johan en Vincent gaan nog in stijl aan de champagne. Rond 17.00 uur is het tijd om weer de zaal te verlaten. Meer dan genoeg gehad en enorm genoten. Een traktatie van Johan. Dank je jongen.
We gaan lopend richting fishermans wharf. Een bont en kleurrijk geheel. Woonboten in allerlei kleuren, diverse kramen met o.a. vis en andere lekkernijen. Druk en heel gezellig. Na alles te hebben gezien gaan we naar huis. Even rust om plannen te maken voor de avond. 3 van de 5 hebben zin om in het centrum de souvenir winkels af te gaan op zoek naar iets leuks. Tevens kunnen we dan nog even in het centrum artiesten bewonderen en lichtjes kijken. Rond 22.00 uur zijn we weer thuis gegaan. Moe van alle indrukken. Een mooie, zeer warme dag waar we weer veel nieuwe herinneringen aan hebben overgehouden. Zeker een dag wat een klein feestje is geworden.

• 14 Augustus 2019 - 06:10

Louise Den Besten:

Dat ziet er heerlijk uit! Jammer voor jullie dat het op is!

• 14 Augustus 2019 - 06:42

Marry Van Vliet:

Lieve gastronomen,

Dat was zeker een chique gebeurtenis!! En bovendien heel gezellig en smakelijk!! Jullie dagen zijn stuk voor stuk pareltjes van kleurrijke indrukken...Iedere dag een feest zoals je schrijft Harry.
    Geniet inderdaad nog maar volop want de dagen gaan alweer snel voorbij.
    Maar jullie hebben nog mooie en warme dagen voor de boeg ingevuld met alle schoonheden van cultuur en natuur en andere bezienswaardigheden.
    We leven mee!!
    Goeds en liefs van ons beiden,
    Marry