Fase 3
Door: Harre
09 Augustus 2019 | Canada, Victoria
We hebben Voorzichtig een paar foto’s gemaakt voor een eerste impressie. Vooral het gemeenschap-huis in Thunderbird Park wat door Diana met haar telefoon is gemaakt, is erg goed gelukt. Tegen 21.30 uur verlaten we het centrum en gaan richting ons nieuw huis. Het slapen zal even wennen zijn. 2 huizen gehad in een stille omgeving en nu een huis in de stad. Verkeersgeluiden zijn we niet meer gewend maar we gaan er vanuit dat het snel vertrouwde geluiden zijn wat onze nachtrust niet meer zal verstoren. De tijd gaat het ons leren en morgen weten we meer.
10 Augustus 2019 - 06:00
Louise Den Besten:
Het lijkt wel of de heren bij mijn klok zitten! Fijne dagen nog. -
10 Augustus 2019 - 08:52
Marry Van Vliet:
Lieve allemaal,
Op de app van Diana de schitterende foto van het parlementsgebouw. Ik bekeek een soort top 10 van Victoria. Jullie reis en verblijf is één groot feest. Iedere dag genieten appte Diana. Nou daar kan ik inkomen!!
Wat me opvalt is dat jullie verblijf zo op rolletjes verloopt. Alles is geregeld en het klopt ook allemaal. De hartverwarmende familie-ontmoetingen, de steeds verrassende gevarieerde dagen..Een verblijf dat nog lang zal heugen denk ik...
En dan is er weer een nieuw verslag op komst wat er allemaal in Victoria beleefd wordt!
Wij beleven me!!
Liefs van ons beiden,