Een zonnige maandag.
Door: Harry
29 Juli 2019 | Canada, Hope
Eind van de ochtend zijn we op nadrukkelijk verzoek van de mannen naar de McDonalds gegaan. Al drie dagen in Canada, op elke hoek van de straat een MC zien en dan nog niet binnen geweest is onacceptabel voor ze. Na de bekende burgers te hebben gehad, gaan we op naar huis om vanmiddag vooral van het buitenleven en het waterplezier te genieten. De jongens genieten volop en ondertussen doen Diana en ik nog wat boodschappen. Zomers weer betekent ook dorstig weer. De voorraad moet dan ook weer op tijd worden aangevuld.
Na het avondeten besluiten we naar Hell’s Gate te gaan. Een indrukwekkende kloof met kolkend water. Via een gondel is het mogelijk om een spectaculair punt te bereiken. Helaas blijkt de attractie tot 5 PM open te zijn. We kunnen er niet meer in maar zien nog wel een beetje van het natuurgeweld. Op weg naar huis hebben we nog een stukje in het bos vlak bij Hope gewandeld. Daarna naar huis en aan de koffie. De jongens zijn nog weer in het zwembad gedoken en genieten na van de warmte van de jacuzzi die op 39 graden staat. De verlichting in de tuin, in het zwembad en langs het huis staan aan waardoor het een sprookjes achtig geheel wordt.
Het einde van de dag nadert. Nog wat drinken en dan langzaam aan richting bed. Morgen zien we wel weer verder. Het aftellen is al begonnen. Nog 1 volle dag in dit prachtig huis en woensdag tegen de middag zullen we het gaan verlaten. Zo ver is het nog niet dus nog even met volle teugen genieten van het nu.
30 Juli 2019 - 04:37
Louise:
Blijf genieten! En dat lukt, zo te lezen, wel! -
30 Juli 2019 - 06:23
Marry Van Vliet:
Zo te lezen wordt de dag beleefd als één groot feest..onderstreept door de heerlijkheden van MC D..;=)) Bijzondere momenten hebben jullie al beleefd..Ik kan me helemaal voorstellen dat er sprake zal zijn van een beetje heimwee als jullie verder moeten gaan met de reis....
Maar nieuw avontuur lonkt!
En wij wachten in spanning af wat jullie nog meer zullen beleven!!
Liefs en goeds voor allemaal!!